התלבטות לגבי טיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/02/2011 | 08:07 | מאת: יעל

בוקר טוב הפסקתי לעשן לפני ארבעה חודשים, מאז סובלת מעצירות וגזים מסריחים. התחלתי להשתמש בכדורי פירות יבשים, מאד עזר, הגזים פסקו והיציאות חזרו להיות פעם ביום, אני שותה הרבה מים ועושה ספורט. אני פוחדת שהקיבה שלי תתרגל לכדורי פירות יבשים כמו לסיגריות ולא תתפקד בלי. האם זה יקרה ? האם בנפייבר עדיף על כדורי הפירות היבשים.מה אתה ממליץ תודה

01/02/2011 | 21:05 | מאת: רחל

מה זה כדורי פירות יבשים?מה העלות ?והאם ניתן לרכוש בלי מרשם?

יעל שלום פירות יבשים עשירים בסיבים תזונתיים. אין צורך לקנות מסחריים. נסי שזיפים \ תמרים \ תאנים. בנפייבר הנו תכשיר של סיבים מסחררים. כמובן שגם הוא יעיל. אין "התמכרות" לתכשירים אלו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול