עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/01/2011 | 17:40 | מאת: אילנית

היי, אני בת 28 בריאה. כל חיי תדירות היציאות שלי היו פעמיים בשבוע בלבד. רק בחודשים האחרונים הבנתי שייתכן וזה סוג של עצירות.אני מרגישה מאוד כבדה רוב הזמן. בעלת עודף משקל של 10 ק"ג וקשה מאוד להוריד עם תדירות יציאות כאלה. בנוסף חשוב לי להדגיש שאני שותה 2 ליטר מים ביום ואוכלת מאוד בריא. המון ירקות ופירות ובכלל שומרת על תזונה נכונה. ועדיין התדירות היא רק פעמיים בשבוע. אבל, אם אני במצב של לחץ רציני (כל פעם שבן משםחתי אושפז למשל התדירות עלתה, כך שאני מבינה שהמערכת עובדת). בשגרה- התדירות שוב יורדת. ניסיתי בנפייבר ך לא כל כך עוזר. כמובן שאני לא מעוניינת בשימוש במשלשלים למינהם. אודה על עצתך.

31/01/2011 | 17:42 | מאת: אילנית

שכחתי לציין שאין לי קושי בזמן היציאה עצמה או כאבים.

אילנית שלום פורמלית זה אחד מהפרמטרים לעצירות. אם את חיה כך שנים - את יכולה להמשיך. כמובן אין קשר בין עודף המשקל שלך לבין תדירות היציאה. פעילות גופנית קבועה יכולה לעזור לשניהם

01/02/2011 | 00:21 | מאת: אילנית

מודה לך על התגובה המהירה. עוד שאלה קטנה. אני כן עושה הליכות פעמיים בשבוע בערך...ובכל זאת המצב הוא כך. אולי כדאי לנסות את הסופרלס או הנורמלקס ? אם כן מה עדיף? זה לא נחשב למשלשלים מסוכנים נכון? אין סכנה בפיתוח תלות או בלקיחה לכל אורך השנים...?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול