יציאות לא תקינות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/01/2011 | 18:11 | מאת: שיר לי

אני סובלת כשנה בערך מעצירות לתקופות ארוכות בזמן האחרון אני סובלת מבעיות עצירות שנמשכות אפילו לשבוע ואחר כך מספר ימים עם שילשולים הבטן שלי קצת נפוחה ולפעמים יש לי פריחה. בנוסף יש לי צליאק תהנה במהרה ותודה מראש

שיר לי שלום התופעות יכולות להיות ממחלת צליאק כולל העצירות. עלייך לבדוק בקפידה את התזונה וכן רמת נוגדנים בדם. התופעות יכולות להתאים גם למעי רגיש

03/02/2011 | 19:01 | מאת: שיר לי

דר שלום, אני מאוד מקפידה בנושא התזונה ודיאטת הצליאק. לאיזה תחום עליי לפנות כדאי למצוא את הבעיה? ומה עליי לעשות ?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול