עצירות קשה-ניתוח

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/01/2011 | 11:17 | מאת: צופ

שלום אובחנתי כ חולה עם Colon inertia ("מעי עצל") הייתי אצל רופא מומחה שהציע לי לעבור ניתוח להסרה חלק מהמעי ובכך אוכל לחזור לחיים נורמלים אני סובלת מעצירות קשה אני די מפחדת לעבור את הניתוח -מישהו שמע עליו?האם מומלץ?

צופ שלום אני מניח שהאבחנה נעשתה בבדיקת זמן מעבר במעי. במידה ואין כל הטבה בטיפול תרופתי ועשית 2 בדיקות זמן מעבר במעי במרווח של חצי שנה לפחות עם תוצאה פתולוגית - ניתן לשקול ניתוח

19/01/2011 | 10:48 | מאת: נירית

אני עברתי ניתוח עקב colon inertia. אם את מעוניינת, תשאירי לי את המייל שלך ואצור איתך קשר.

21/04/2011 | 16:55 | מאת: נירית

שלום רב, אני סובלת מזה כשנתיים ממעי עצל ורגיז. אין יציאות ללא תרופה כמו יובפלקס. ובלילות אני מתעוררת מכאבי-בטן חזקים.הייתי עוברת ניתוח, לו ידעתי שהתוצאות ישפרו את המצב... אודה לכל תשובה/ מידע שיעזור.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול