עצירות עקב נטילת תרופה ליתר לחץ דם

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/07/2009 | 17:08 | מאת: sarie

אני נוטלת תרופה בשם דרלין (פרולול) 50מג ליום לטיפול ביתר לחץ דם מזה כשבע שנים! מאז שהתחלתי לטפל בדרלין אני סובלת מאיטיות בתנועת המעיים נפיחנות גזים ועצירות! הדבר מטריד מאוד ומקשה על תפקוד תקין ביומיום! שאלתי האם תרופה זו גורמת אכן לעצירות? והאם יש תרופה אחרת מאותו סוג כמו הדרלין (אני סובלת מדופק לב מהיר ) שאינה גורמת לבעיות במערכת העיכול!!

שרי שלום לדרלין פעילות חשובה כפולה של הורדת ל"ד ודופק שאין לתרופות אחרות. עצירות כתופעת לואי של התרופה אינה מופיעה בספרות הרפואית. באזהרות החברה על תופעות לואי מופיעה עצירות אך גם שלשול. יש להניח שאלו תופעות לואי לא ספציפיות. עלייך להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי המשך השימוש בתרופה

22/07/2009 | 19:36 | מאת: sarie

תודה רבה עזרת לי מאוד ישר כוח!!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול