עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/01/2011 | 20:18 | מאת: אורית

שלום, אני סובלת מכאבי בטן חזקים, לפעמים עם הכאבים יש לי גלי חום, הרבה מאוד גזים, נפיחות בבטן (לא מצליחה להכניס את הבטן פנימה אפילו),צריבות ,בחילות ובא להקיא, היציאות הם שלשולים בלבד,ובעזרת לחיצות על הבטן, לא מלווה בדם, אני שותה המון מים 10-12 כוסות, גם אחרי היציאות יש לי כאבי בטן. מה לעשות? אני שותה חליטה של זרעי שומר, אני רגישה ללקוז, עשיתי בדיקה לפרוקטוז, לא נמצא רגישות. מה מומלץ?

אורית שלום פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול. מרכז רפואי תל-אבי, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול