דם בזמן ה"יציאה"

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/12/2010 | 12:53 | מאת: טל

שלום רב, כבר תקופה ארוכה אני סובלת מעצירות (תופעה המופיעה בעיקר כתוצאה מלחצים). לפני כשבועיים תוך כדי "יציאה" כנראה נפצעתי והיה לי דם תוך כדי ה"יציאה". חשבתי שהדרך יעבור אך מאז, בכל פעם שאני הולכת לשירותים יוריד לי דם תוך כדי ה"יציאה". מלבד זאת, אני חשה כאבים עזים תוך כדי ה"יציאה" וגם לאחריה במהלך כל היום. הדבר מאוד מטריד אותי ומאוד כואב לי. האם עליי לדאוג? האם עליי לפנות לרופא גסטרו? תודה רבה, טל

טל שלום תאורך מתאים להתפתחות פיסורה (סדק) חד. פני לכירורג פרוקטולוג \ גסטרואנטרולוג

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול