עצירות אצל ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/12/2010 | 09:18 | מאת: צבי

ביתי סובלת מעצירות מזה חצי שנה (למרות דיאטה עשירה בסיבים וממועטת חטיפים, וטיפול במשלשלים). לאחרונה נסיונותיה בשירותים הזכירו לי את הלידות של אישתי (לא כולל הגידופים). בשבוע האחרון הינו במיון פעמיים ושם עשו לה חוקן גדול, שנדמה שעזר במקצת. בדיקות דם מראות על כולסטרול גבוה. אולטרסאונד מראה על כיס מרה מצומק ותריסריון מוגדל. מה אפשר לעשות כדי לעזור לה ולסיים את הבירור הזה?

צבי שלום באתר דוקטורס קיים פורום עצירות בילדים - אנא פנה אליו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול