???? ????????

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/07/2009 | 16:59 | מאת: ????

??? ?? 71 ?? ???? ???? ??????? ???÷? ?????? ????. ????? ???? ???? ?? ???? ?????.?÷?? ?????? ???? ????? ???. ???? ?? ???? ?????? ??? ?? ?????? ???? ???????. ?????? ?? ???? ?????÷? ???÷?,?? ??? ????? ????. ???? ???? ?????? ÷?????÷????, ???? ????? ????,???? ?? ??? ?÷??. ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ????. ??? ????? ?????? ??????? ??????. ?????? ?÷ ???? ????? ???? ???.??? ??? ÷??. ??? ?? ????? ?? ???? ????? ?????? ?? ?????????÷?? ??? ???? ??÷? ???? ?????

!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!! !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול