התמכרות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/12/2010 | 22:49 | מאת: אתי

שלום, שמי אתי בת 25, במשך שנתיים הייתי מכורה ללקסאדין הייתי נוטלת 4-6 כדורים בלילה, רזיתי 30 קילו בעקבות ההתמכרות לאחר מכן התמכרתי לעיכולסט של אלטמן עד שהפסיקו לייצר אותם, המילצו לי על כול מיני תמיסות למניהם, אני נכנסת לשירותים פעם בשבוע וזה גם אחרי מאמץ... אף פעם לא ביקרתי אצל רופא גסטרו ולא ביצעתי את כול הבדיקות ברצוני לשאול מה אני צריכה לעשות על מנת לא לקחת את כול התמיסות והכדורים למינהם?

אתי שלום רצוי שתבקרי אצל מומחה כדי שיעשה סדר בטיפול והערכה מחודשת של מצבך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול