שימוש בנורמלקס- דרכים לקחת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/12/2010 | 12:41 | מאת: גילי

בזמנים שאין לי נגישות לבקבוק הנורמלקס, אם אני שמה היום את הכמות הדרושה וממיסה בבקבוק מים ושותה את זה רק מחר בצהריים(המנה היומית של מחר) היעילות של התכשיר תיפגם? האם יש תכשיר הדומה לנורמלקס רק בצורה של גלולה ולא אבקה?

גילי שלום תכשיר זהה לאחר המסתו במים ניתן לשמור בקירור עד כשבועיים

03/12/2010 | 22:47 | מאת: גילי

מצטערת אך לא הבנתי את תשובתך, אני יכולה להמיס בבקבוק מים ולקחת איתי (ישאר בתיק באוטו כמה שעות, ואז במקרר) ולשתות מחר כמנה היומית של נורמלקס ותהיה לזה השפעה זהה?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול