עצירות קבועה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/11/2010 | 08:32 | מאת: שירן

אני סובלת מעצירות מגיל קטן, בחודשים האחרונים זה החמיר, הייתי שותה 2 כדורי לקסדין כל יומיים שלושה, זה תמיד היה מלווה בכאבי בטן ויציאות מעטות. ניסיתי נרות גליצרין, לא עזר בכלל. כבר שבועיים אני לא לוקחת לקסדין, ובארבעת הימים האחרונים אני שותה נורמלקס - לא היתה יציאה אפילו פעם אחת, אלא גרם לכאבי בטן, נפיחות וגזים. האם יש טיפול אחר שאני יכולה לנסות, או לחילופין לאיזה רופא אני יכולה ללכת לקבל יעוץ.

שירן שלום את יכולה להגיע למרפאתי - 035496965 או ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול - מרכז רפאי תל אביב 036974463

22/11/2010 | 17:05 | מאת: קשה לי יש לי עצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול