שימוש מוגבר בלקסעדין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/11/2010 | 22:31 | מאת: יערה

שלום אני משתמשת בלקסעדין המון שנים וכבר מכורה ממש. האם נורמלקס יכול לשקם את הנזקים שבטח כבר נגרמו? וכך אוכל להגמל מהכדורים הנוראיים האלו? אני חלשה נורא מהם. אציין כי לא עברתי בדיקות כלשהן לבעיות העצירות. תודה.

יערה שלום בהנחה שהשתמשת באופן מושכל בלקסעדין - אין נזק מצטבר. נורלקס יכול להחליף לקסעדין אך בוודאי לא לשקם נזק שנגרם (אם נגרם)

11/11/2010 | 16:59 | מאת: יערה

הי ראשית תודה. סביר שמי שלוקחת 20 כדורים ביום , זה לא מושכל, אילו בדיקות עליי לעשות ולאיזה רופא לפנות? אני רוצה יותר מכל להפסיק את ההתמכרות הזו. אציין די בבושה שזה מעל 10 שנים. תודה יערה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול