שמן זית לטיפול בעצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/10/2010 | 15:59 | מאת: חגית

שלום, אני בחורה בריאה אבל סובלת שנים רבות מעצירות כרונית. לאחרונה גיליתי ששמן זית עוזר לי ואני שותה ממנו (מערבבת כף עם כוס מים) פעמיים ביום. אני גם לוקחת מידי יום חיידקים פרוביוטיים שגם הם עוזרים (אסידופילוס) וככה אני מתגברת על העצירות. רציתי לשאול האם יש איזו שהיא סכנה בשימוש ממושך/מוגבר בשמן הזית? תודה מראש חגית

חגית שלום אין סכנה

20/10/2010 | 08:08 | מאת: מעיין

היי חגית, שנים שסבלתי מעצירות כרונית והייתי רוכשת את כל המרשמים שהייתי מקבלת מרופאים לתרופות המקלות על היציאות ודבר לא עזר. פניתי למרכיבים הטבעיים וחקרתי אותם לעומק והיום לאחר שנתיים של התמדה באכילת גרנולה ביתית עשירה בסיבים המצב השתנה. אשמח לעזור לך ולתת לך לנסות גרנולה ביתית עשירה וטבעית לחלוטין שאין לי ספק שתפתור לך את הבעיה. 0522770266

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול