בעיה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/10/2010 | 12:44 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 21 ובחצי שנה האחרונה קיימת אצלי בעיה של יציאות. אני הולכת לשירותים פעם ב4-5 ימים, יש לציין כי בעבר בעיה זו לא היתה קיימת ופעם/ פעמיים ביום הייתי הולכת לשירותים. גם למשפחה שלי מצד אמא יש בעיה כזו אבל מאחר ופעם היו לי יציאות נורמאליות אני לא חושבת שזה תורשתי. בדקתי את הנושא וראיתי שזה יכול להיות מתזונה לא נכונה וראיתי המלצות איך אפשר לסייע לזה, אני אוכלת נכון ומסודר אבל שום דבר לא עוזר חוץ ממשלשל. מה אני יכולה לעשות?

מיכל שלום במידה ואינך מגיבה לטיפול ממליץ על בירור העצירות היחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, מרכז רפואי תל אביב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול