נורמלקס - HighTech Remedy?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/10/2010 | 08:42 | מאת: נטע

הומלץ לי לקחת נורמלקס נגד עצירות די כרונית. לתדהמתי ראיתי בעלון המצורף שמדובר בחומר שרובו ככולו פוליאתילן... היינו ניילון/פלסטיק טהור. איך זה אמור לעבוד במעי? האם יש סכנת "התרגלות" ועליה במינונים? ומעל לכל - האם יש סכנה שהפלסטיק הזה, באבקה, יצור איזו התמצקות וסתימה במעי (שנחשב מפותל למדי ממילא)? תודה מראש על תשובתך

נטע שלום עובד מצויין... בד"כ ההסתגלות של המעי לתרופה נמוכה והיא כמובן אינה "נדבקת \מתמצקת"

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול