נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/10/2010 | 21:46 | מאת: נדב

אני סובל מעצירות כרונית. משתמש מזה כשנה בנורמלקס ומאוד מרוצה. השאלה שלי האם שימוש בנורמלקס על בסיס קבוע ויום יומי במשך שנים רבות לא יכול לפגוע במערכות הגוף השונות? כמו כן הבנתי שהתרופה לא גורמת להסתגלות של הגוף, אבל האם הדברים נכונים גם כאשר השימוש הוא במשך שנים רבות? שאלה קטנה נוספת: התכשיר נורמלקס הוא די חדש, ושיווקו בארץ החל לפני כשנתיים. מדוע, למעשה, לא ייצרו אותו קודם לכן? הרי החומר הפעיל, PEG 3350, קיים, ידוע ומוכר מזה שנים רבות. יכול להיות שהתרופה משווקת תחת שם מסחרי אחר? אינני מתכוון להכנה רוקחית דוגמת פגלקס, אלא לשיווק התרופה ע"י חברת תרופות מוכרת, דוגמת תרו שמשווקת את הנורמלקס.

נדב שלום אין מידע לגבי שנים רבות. התרופה אינה נספגת ואין פגיעה במערכות גוף שונות. פרט להכנה רוקחית של פגלקס לא יוצר חומר זה בארץ ע"י אף חברת תרופות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול