סופרלס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/09/2010 | 11:50 | מאת: משה

האם סופרלס נחשב לתכשיר טוב ויעיל בכל הנוגע לטיפול בעצירות? האם ניתן לשלב אותו עם נורמלקס? האם לא מוטב לנסות אותו לפני נורמלקס כי הנורמלקס מורכב מחומר כימי ואילו הסופרלס מורכב מתמציות טבעיות של פירות? האם אין סתירה בין הפעילות של השניים?

סופרלס נחשב כתוסף מזון ולא תרופה. אי לכך אין מחקרים מדעיים אשר בדקו את יעילותו. בהנחה שהרכיבים המפורסמים ע"י החברה הנם הרכיבים הבלעדיים - הם טובים ומקובלים בשימוש כקו ראשון תזונתי לטיפול בעצירות. המונח "טבעי" שהצבור עובר שטיפת מוח יום-יומית אינו רלבנטי אלא אם אתה יוצא לגינה ומשתמש באותם חומרים באופן הכי טבעי שיש. השאר - הכנה תעשייתית עם תוספות של חומרים משמרים ומייצבים \ צורת הכנה תעשייתית ע"י מכונות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול