מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/09/2010 | 13:20 | מאת: שאלה

שלום, יש לי פגישה עם רופא בבית חולים בחודש הבא, אבל אני מאוד מודאגת וסובלת כל יום מאוד, כבר שנה. האם יכול להיות חלק במעי ש"מת"- כלומר העצבים בו לא פועלים כלל? (המצב הזה נגרם כתוצאה מדיאטה מטורפת של דברים שסותמים לגמרי את המעיים, לאורך זמן ממושך) מאז, אני לא מתפנה, אני מרגישה רק שחלק מהמעי שלי פועל (ובכדי להתפנות ולהתרוקן המעי לא מרגיש בכלל, אני רק מרגישה את זה מתנפח וכואב בבטן) ונאמר לי שהטיפול לזה זה כריתה של חלק מהמעי, האם זה נכון?

למודאגת וסובלת נראה לי שלקחת את העגלה קילומטר לפני הסוסים. התאזרי בסבלנות עד לפגישתך עם הרופא כי הוא יעמיד את הדברים על דיוקם

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול