בעית מעיים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

20/09/2010 | 09:48 | מאת: עדי

יש לי בעית עצירות קשה מאוד אמי טוענת שבילדותי היה צריך לקחת אותי לביהח כול פעם מחדש על מנת שאני יוכל לתפקד -עם העצירות היום אני בת 30 סובלת ממחלה במעי -ואני לוקחת לקסדין על מנת להקל על העצירות התמידית. אם אני אבצע יציאה באופן טבעי עלי לחכות שבוע שלם אני לא רוצה לקחת את הכדור הזה 2 כדורים אינם מספיקים 3 כול פעם במקביל אני לוקחת ויטמינים -אומגה 3,ויטמיו בי וסי אני פוחדת שהם לא ניספגים בגוף בשל הלעסדין אני צריכה עזרה ? מה לעשות להפסיק עם הלעקסדין אני לא יכולה וגם עם הויטמינים אז הם כן יש ספיגה ומה עלי לעשות על מנת להפסיק את הלקסדין?

עדי שלום אכן יש לך עצירולת ממושכת. ממליץ על בירור ביחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, מרכז רפואי תל-אביב, 036974463

21/09/2010 | 15:11 | מאת: עדי

שלום רב ד"ר רון ישי, קודם כול תודה רבה על התגובה . הזמנתי אליך תור על מנת לטפל בעיה בדחיפות עקב בעיה שהגיע למיון וטופלתי שם . התור הוא בעוד חודש והיתי רוצה להגיע אליך כמה שיותר מהר בנתיים אני לא יודעת מה לעשות להמשיך עם הלעקסדין-כי העצירות גורמת לחסימה אם כן כמה לקחת ביום? ויש לציין שבמקביל אני לוקחת ויטמינים ,ברזל ,אומגה שלוש אני באמת כבר אובדת עצות אשמח לעזרתך

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול