טיפות יובסלקס בניסיון כניסה להריון ובהריון עצמו

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/09/2010 | 19:19 | מאת: Din

שלום, אנינוטלת טיפות יובסלקס כבר כשנה וחצי על מנת להסדיר את היציאות ( ללא הטיפות היתה לי עצירות רצינית למרות שינוי בתזונה ושתייה מרובה). אני מנסה כרגע להכנס להריון, הייתי מעוניינת לדעת האם טיפות אלו לא מומלות בעת הכניסה להריון ובעת ההריון עצמו ומדוע? יש לציין שאני מאוד חוששת להפסיק כי סבלתי מאוד בעבר בגלל העצירות. תודה מראש!

דין שלום אין מידע רפואי בדוק לגבי יובסלקס. טיפות אלו אינן נחשבות כתרופה אלא תוסף מזון. אנא פני למרכז מידע לתרופות בהריון - פרופ אור נוי בהדסה י"מ, הריופון - ביה"ח אסף הרופא

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול