פתרון לעצירות?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

14/09/2010 | 11:11 | מאת: גלית

שלום רב, ,הנני סובלת מעצירות קשה הנגרמת לי מנטילת כדורים גם לפני כן לא היו לי יציאות סדירות. אני מרגישה נפוחה באיזור הבטן ורק שם אני משמינה (אני רזה). חשוב לי לדעת אם יהיו לי יציאות יותר סדירות זה גם יעזור לי להוריד את הנפיחות משמעותית. אני רוצה לנסות את הנורמלקס ולכן הייתי שמחה לדעת לכמה ימים ניתן להשתמש בו והאם ניתן לקנות אותו בסופרפארם? דבר שני אני מסתדרת עם היוביסלקס אך יש לי כאבים. ודבר אחרון גם בתכשיר אלוה שימוש בכדור אחד לא עוזר לי לכן אני צריכה ליטול יומיים רצוף ולחאר מכן לחזור על הפעולה לאחר יומים. רציתי לדעת אם השניים האחרונים גורמים לתלות מאחר ורשום עליהם שלא. תודה רבה. .

גלית שלום סביר שעם השפור בעצירות יהיה שפור מקביל בנפיחות אף לא אחד מהתכשירים שהזכרת גורם להתמכרות אין מגבלת ימים בשמוש בנורמלקס. אין הגיון רפואי לשלב כו"כ הרבה תרופות. מצי כל תרופה בנפרד

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול