דפקוגרפיה - היכן?

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

31/08/2010 | 08:58 | מאת: מחפשת מידע

היכן אפשר לעבור בדיקת דפקוגרפיה בדחיפות מירבית, אפילו באופן פרטי?

31/08/2010 | 10:48 | מאת: טיליה

במעט מקומות ניתן לעבור את הבדיקה. לי אישית ידוע: מכון הגסטרו באיכילוב ומכון הגסטרו בתל השומר. למיטב ידיעתי (אני לא רופאה, אבל עברתי את הבדיקה) אין צורך בדחיפות מירבית, שהרי אילו היה כזה - היית מופנית לבדיקת US כפולה או בדיקה חלופית אחרת, וממילא ממתינים המון זמן עד לתור בבדיקת דפקוגרפיה. כדאי להרגע, זה גם טוב למעיים.

31/08/2010 | 11:16 | מאת: מחפשת מידע

אלף תודות על התגובה! - ועל העיצה כמובן:) הדחיפות היא בגלל שאנחנו טסים חזרה לחו"ל (גם כן חו"ל, גאנה..:) וכל מיני דברים שאנחנו צריכים לעשות בדחיפות (לאו דווקא בריאותיים:) בכל אופן, גם לי היה ה"כבוד" :) לעבור את הבדיקה הזאת עוד לפני כ15 שנה בוולפסון - ששם אין תורים דחופים. ובמילא הם לא שומרים תוצאות יותר משבע שנים. - אבל למה להרבות ב"חוויות" כשיש לי דווקא חדשות "מסעירות לגמרי" (שכמובן מבטלות את השאלה הראשונית שלי): נקבע לי תור באיכילוב ביום שישי (3 בספטמבר) בבוקר! - מה שמוכיח בעליל שצריך יותר מזל משכל:)

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול