עצירות עם הפרשות בצבע לבן וחום בהיר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/08/2010 | 10:43 | מאת: פרח

בת 23 נוטלת באופן קבוע ציפרלין, ואדרונקס שאותה התחלתי לקחת פעמיים ביום לפני כחודש. לפני חודש החלה עצירות קשה מלווה בכאביי ראש, סחרחורות בחילות וכאביי בטן. העצירות החמירה ובשבועיים האחרונים יש יציאה אחת ל- 3 ימים (מעולם לא סבלתי מעצירות, ויש לי בד"כ 5 יציאות ביום). הצואה בצבע כהה מאד (כמעט שחורה) בצורת גללים ועליה הפרשות בצע לבןוחום בהיר. בשבוע האחרון שמתי לב לתגובות לא רצוניות ברגליים.אתמול הייתי אצל רופאת המשפחה ששלחה אותי לעשות ב.צואה, דם ושתן. האם יש לי סיבה להילחץ? האם ייתכן והתופעות קשורות לתרופות שאני נוטלת<? האם יש איזשהי השערה על מה התופעות מחוות? אשמח לקבל תשובה בהקדם..! תודה רבה ויום טוב!

פרח שלום אפשרי שהאדרונקס היכול לגרום לצירות החל שרשרת ארועים זו. תופעות הלואי מתרופה זו חוליפ בד"כ עם השנוש. אם אין שפור חזרי לרופא\ה שנן לך את התרופה ובקשל להחליפה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול