עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/08/2010 | 22:08 | מאת: שירי

שלום, אני סובלת מעצירות מילדות ונעזרת שנים בחומרים שונים כדי לעודד יציאות. יש תקופות שהמצב מאוד משתפר ויש תקופות שכלום לא עוזר. השתמשתי תקופה בבנפייבר אבל זה הפסיק לעזור לי. הבעיה העיקרית היא שכלל אין לי צורך ללכת לשירותים אבל גם כשיש צורך אני לא מצליחה. הדבר היחיד שאיכשהו מסייע זה יובסלקס אבל זה גורם לי לכאבי בטן חזקים ואני יכולה להשתמש בזה רק אחת לכמה ימים ולא באופן יום יומי. אשמח אם תייעץ לי איך לטפל בבעיה: האם לנסות את הנורמלקס או שעליי ללכת לרופא לבדיקות? בנוסף- האם לקולה (זירו) יש השפעה על הנושא? תודה רבה מראש

שירי שלום מציע לך בשלב זה (ללא קשר להחלטה על נטילת נורמלקס) לעבור בירור תפקודי של עצירות - המכון הגסטרואנטרולוגי, היחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, מרכז רפואי תל- אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול