מיואשת...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/08/2010 | 18:37 | מאת: בר

שלום, יש לי בעיית עצירות כבר המון זמן (אני רק בת 33) -יותר משנה או או אולי יותר משנתיים. אני נימצאת בשירותים פעם בשבוע , במקרה הטוב פעמיים. אני לא מצליחה לשתות הרבה מים, אבל משתדלת לאכול פירות, ירקות וקורנפלקס... ומידי פעם פרי יבש ועושה פעילות גופנית. מאוד רוצה להגיע לשירותים כל יום, מה עושים? והאם זה גם הגיוני שהבטן שלי שמנה מאוד בגלל זה? תודה.

בר שלום ושנה טובה 1. אנא פני ליעוץ אלי \ יחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול בביה"ח איכילוב 2. הבטן אינה משמינה עקב עצירות. קיימת תפיחות החולפת לאחר התרוקנות שלמה בשירותים

חפשי את התשובה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול