כן/לא-נורמאלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

22/08/2010 | 12:28 | מאת: נאווה

שלום רב, בגיל 24 לערך התחילו אצלי "כאבי אולקוס"-טופלתי בשיטה אלטרנטיווית (איורוודה) שמאוד סייעה לי (מיציאה של פעם בשבוע ל-2 יציאות בבוקר ובערב ואפילו בשעות קבועות). לצערי, בחלוף השנים (כיום בת 38) התופעה חוזרת על עצמה (אין באפשרותי כרגע לחזור לטיפול איורוודי). הבעיה העיקרית שמפריעה לי: חוסר סדירות ביציאות-ז"א שאין יציאה בבוקר/ההתרוקנות אינה מלאה. בעיקרון, לא נראה שאני סובלת מעצירות אבל רציתי לדעת האם נטילת נורמאלקס יכולה לסייע בהתרוקנות או שלא כדאי בכלל ליטול את התרופה. יום קיץ אברירי

נאווה שלום הייתי מתחיל בשינוי תזונה \ אורח חיים לפני טיפול תרופתי המשך קיץ אוורירי

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול