עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/08/2010 | 13:49 | מאת: אירית

אני בת 51 שבחודשים האחרונים התחלתי להרגיש תכיפות קשה במתן שתן וגם עצירות קשה. יאני מצליחה להוציא משהו רק לאחר 4 או חמשה ימים וזה במאמץ רב ,לעיתים יוצא לי רק מין כדורים קטנים ולא מרגישה שהתרוקנתי בכלל. מה אתה מיעץ לי לעשות ובמה להשתמש לשחרר את הסתימה,שלא יהיה חומר ממכר. תודה

אירית שלום עברת את גיל 50. עלייך לעבור קולונוסקופיה. יש ליעבור בירור עצירות מלא ואח"כ לדאוג לטיפול

23/08/2010 | 18:51 | מאת: אירית

עברתי קולונסקופיה לפני שנתיים וחצי והכל היה נקי אז מה בכל זאת לעשות ובמה להשתמש? תודה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול