עצירות כרונית בהריון- דחוף

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/08/2010 | 18:10 | מאת: שירן

שלום, אני בהריון חודש 3. מאז שנכנסתי להריון כבר 3 חודשים אני סובלת מעצירות. בקושי מצליחה לעשות צואה. ובגלל זה כואבת לי הבטן כל הזמן, כאבי בטן נוראיים עד שאני מתקפלת במיטה ולא מסוגלת לזוז מרוב כאבי בטן. הייתי אצל ייעוץ גסטרו והוא אמר לי לקחת סירופ "אבילאק" פעמיים ביום. התחלתי לקחת את האבילאק (עד עכשיו לקחתי אותו כבר 3 פעמים) ועדיין אין שיפור, בקושי יוצאת לי צואה. השאלות שלי: 1. למה אין שיפור ביציאות שלי? 2. אחרי שאני שותה את הסירופ יש לי כאב בטן נוראי, האם זה נורמלי? 3. שאלה שלישית זה האם מותר לשתות את הסירופ הזה ביחד עם מיץ תפוזים. כי אני לא מצליחה לשתות את הסירופ הזה לבד, זה שומני מידי, אני מקיאה ברגע שאני שותה אותו לבד. השאלה האם הערבוב עם מיץ תפוזים לא פוגע באפקטיביות של הפעולה? 4. שאלה רביעית היא האם ניתן לקחת את הסירופ הזה ביחד עם חומצה פולית. כי אני לוקחת כל יום כדור אחד של חומצה פולית להריון. האם השילוב של חומצה פולית ושל הסירופ הזה לא מסוכן?

18/08/2010 | 09:38 | מאת: מורן אבן

אפשר לטפל בעצירות בהריון על ידי דיקור, חשוב שזה יהיה מי שלמד איך מדקרים בהריון, ואז זה עושה נפלאות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול