עצירות קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

17/08/2010 | 10:08 | מאת: מיטל

הבת שלי בת שלוש והייתה לה עצירות נורא קשה אנחנו נותנים לה כבר חצי שנה פגלקס פעם ביום בערב האם זה נכון לתת לה תקופה כל כך ארוכה האם היא יכולה להתמכר לזה ( היא לא מסוגלת להכנס לשירותים אם אנו לא נותנים לה את התרופה הצואה שלה נהיית קשה כמו אבן ) מבקשת את עזרתך בדחיפות

מיטל שלום באתר זה קיים פורום לגסטרו ילדים בניהול דר צילי צנגן אנא פני לפורום זה

17/08/2010 | 12:00 | מאת: נגה

מיטל היקרה: על סמך ניסיון רב,ממליצה לך בחום להעזר במשקה על בסיס צמח האלוורה. הוא אינו ממכר,עוזר ביציאות [לא משלשל!!]ובנוסף עשיר בויטמינים ומנרלים. אשמח לתת פרטים נוספים 050-4405999

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול