עצירות ועליה במשקל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

15/08/2010 | 11:59 | מאת: טל

שלום רב! רציתי לשאול האם כתוצאה מעצירות עולים במשקל? (2-3 יציאות בשבוע) וכמו כן בזמן דיאטה -האם תכשיר כמו נורמלקס יכול לסייע בירידה במשקל, ומומלץ לשימוש בזמן הדיאטה. סוף סוף התחלתי בדיאטה (בפעם המיליון...), צריכה להשיל כ 40 קילו מיותרים. סובלת מעצירות כבר שנים רבות. עברתי הרבה טיפולי פוריות וזריקות של הורמונים. האם יש לך טיפ חשוב להצלחה ? והאם הטיפול בעצירות יכול לסייע לי? תודה רבה!

15/08/2010 | 13:10 | מאת: אתי נחשון

שלום טל לפני התחלה של דיאטה שוב כדאי שתתחילי בהליך ניקוי כבד ושיקום פעילות מערכת העיכול שלך, אחרת את צפויה לאכזבה נוספת לצערי.לאחר שנים של עצירות וטיפולי פוריות הגוף שלך ובעיקר הכבד עמוס בחומרי פסולת שאינם מאפשרים חילןף חומרים תקין ומעכבים כל הליך של ירידה במשקל.

16/08/2010 | 09:07 | מאת: טל

איך מנקים את הכבד?

טל שלום אין עליה במשקל עקב עצירות. 2-3 יציאות \ שבוע הנה חריגה לא מאד קשה מערכי הנורמה העולמיים אין הגיון ויש אף סכנה בשימוש במשלשלים כאמצעי להרזיה יש רק טיפ אחד להצלחה - עבודה קשה והתמדה. שינוי באורח החיים (פעילות גופנית מלווה)

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול