אחרי נתוח טחורים עם בעיות של יציאה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

09/08/2010 | 00:32 | מאת: miri

אני אחר ניתוח טחורים לקחתי לפני כמה ימים תה טיבטי כדי "לצאת" הרגשתי נורא לא הפסקתי לרוץ לשרותים הייתי במיון כמעט יומיים היום שוב היה לי "פקק" עצירות לקחתי 2 כדורי לקסדין יש לי עכשיו לחץ נוראי של גאזים בבטן אין לי יציאות מה עושים?איך אני חוזרת לתפקד המשלשלים גומרים אותי והעצירות גם

מירי שלום ניתוח הטחורים, עקב כאב יכול להכניס אותך למעגל רע של התאפקות -> מאמץ יציאה -> כאב -> התאפקות... יש לשבור מעגל זה. יש להקפיד על תזונה עשירה בסיבים. ממליץ על נורמלקס \ קונסיל \ גרלקס ע"מ להקל על העצירות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול