עצירות במשך שבוע , בת 14, דחוף !

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/08/2010 | 22:02 | מאת: עדן

שלום ד"ר, אני בת 14 וחצי סובלת מהעצירות כבר מגיל קטן, אך הפעם אני כבר בעצירות במשך שבוע שלם, בדרך כלל הייתי לוקחת שמן פראפין , אך התזונאית אמרה שזהו חומר ממכר ולקחתי דבש פארמה סין , אז במשך חודש כבר הייתי לוקחת אותו והיה יוצא לי צואה מהר. אך הפעם לקחתי כבר 3 פעמים ולא יוצאת הצואה. אני סובלת ממש מכאבי בטן וחולשה על כל הגוף. הוריי רוצים כבר מחר לתת לי חוקן , אך אני מפחדת מכך, מה לעשות ? והאם זה יכול לפגוע בבריאות גופי? כך אמי אומרת. בבקשה תענה לי דחוף. תודה רבה עדן .

עדן שלום חוקן יכול לעזור מאד ליציאה. אין מה לפחד. בודאי לא על בסיס חד פעמי. מציע לך לפנות ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול , המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, מרכז רפואי תל אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול