שלום רב,

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

07/08/2010 | 20:54 | מאת: דנה

00000000522שמי דנה ואני בת 21. אני סובלת כבר 7 שנים מעצירות כרונית אשר גוברת עם השנים. בנוסף מתלווה לכך כאבי בטן נוראים שבשנה האחרונה הפכו גם לשגרת יומי, כלומר אני קמה בבוקר עם כאב בטן לא חזק מדי , אך מקשה עליי בתפקוד ובהרגשה ובמשך היום כאשר אני מכניסה מזון לקיבה גובר הכאב ואני מרגישה שאני לא יכולה לזוז. יש פעמים שהעצירות יכולה להימשך לי למעלה משבועיים ויש פעמים שפחות, אבל תמיד זה מעל שבוע לפחות. הייתי כמה פעמים במיון בגלל העצירות, במיון הביאו לי רק חוקן שלא עזר לי בכלל. בנוסף התחלתי בטיפול של נורמלקס ואף זה לא עוזר לי בכלל. אני מטופלת בעיקרון אצל מומחה גסטרו,אך לא נמצא עוד פתרון שיעזור לי. אודה לך מאוד מאוד אם תוכל לעזור לי בכל דרך חדשה אפשרית. תודה מראש.

דנה שלום את מתארת עצירות המהווה חלק מתסמונת המעי הרגיש אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון למחלות דרכי העיכול והכבד, מרכז רפואי תל-אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול