דחוף...

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

26/07/2010 | 01:53 | מאת: חן

ד"ר שלום רב, אני בת 23 ובחודשיים האחרונים אני סובלת מיציאות קשות, אחרי מאמץ, פעם ביומיים... (אני יכולה לאכול במשך יומיים ולא יצא כלום).בעבר סבלתי עצירויות לעיתים רחוקות מאוד... התחלתי טיפול בנורמלקס לפני חמישה ימים, בימים אלו היציאות רכות יותר אך לאחר מאמץ וכן הן מועטות. בנוסף אני סובלת כאבים שמקרינים מהבטן אחורה (ממש לכיוון גב תחתון). האם עליי להמשיך בנורמלקס? האם זו תופעה שיש לבדוק אצל מומחה?? תודה רבה מראש!

חן שלום יציאה 1\יומיים מבחינת התדירות הנה בהחלט בתחום הנורמה. הבעיה היא קשיי ההתרוקנות כפי שאת מציינת. הייתי ממצה כל אצמעי תזונתי \ אורח מחיים לפני טיפול בנורמלקס כדי להמנע מתחילת מסלול של טיפול תרופתי לגבי כאב הבטן - יש לעקוב ולבדוק - אם צריך פני לרופא מטפל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול