קונסיל

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/07/2009 | 15:12 | מאת: רוית

שלום לכם, קניתי קונסיל כדי לטפל בעצירות. יש כפית מדידה. שמתי כפית בכוס מלאה במים וחיכיתי 10 דקות. נוצר נוזל סמיך, כמעט ג'ל. זה ממש מרקם בעיתי לבליעה. עשה לי בחילה... האם זהו המרקם? האם עשיתי משהו לא בסדר? רוית

10/07/2009 | 10:54 | מאת: ארסר

לא להמתין יותר משתי דקות לאחר הוספת המים. כל שאר ההתעבות נעשית בתוך הרביים שלנו. בהצלחה.

10/07/2009 | 11:45 | מאת: ארסר

מצטער - אך טעיתי! וזה למרות שאני צרכן וותיק של קונסיל. אז ככה: כפית אחת -בהריון- בכוס ריקה למזוג מים (אפשר מי ברז) לערבב עם הכפית - ולשתות. 1-3 פעמים ביום. בהצלחה ולבריאות.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול