שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

19/07/2010 | 11:02 | מאת: עדי

אני בהריון שבוע 24 עקב עצירות קניתי מיצוי של שזיפים חברת "שקדיה" על כל הבקבוקים של כל החברות לא מצוין פסטור. האם זה בטוח לשתות. רשום על הבקבוק תוקף של שנה קדימה וללא חומרים משמרים. האם מותר לשתות גם אם לא מצוין "פסטור".האם פסטור זה דבר סטנדרטי במיצים כאלו? תודה

תהליך של פיסטור נעשה למיטב ידיעתי רק לגבי חלב תהליך של "עיקור" מחיידקים בד"כ אינו חיוני במוצרי מזון להערכתי אין חשש משתיית מיץ זה אם אינו מקולקל

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול