האם אכן יעיל ? NORMALAX

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/07/2010 | 13:18 | מאת: רפי

האם נורמלקס אכן יעיל לעצירות כרונית? האם הוא גורם לשלשול או להבאה נורמלית של היציאות ( תדירות ואןפי היציאה)? האם יש תופעות לוואי? תודה רפי

רפי שלום נורמלקס אכן יעיל לעצירות כרונית. כנראה שבמינון נכון היציאות רגילות \ קרובות לרגיל. אין כל כוונה לשלשל אם ניתן להביא ליציאה רגילה. בד"כ אין תופעות לואי

06/05/2012 | 23:55 | מאת: נורית

שלום ,לטענת אחותי הרופא אמר לה לא להשתמש בשום דבר לעצירות שמסתיים ב_lax. רק ב_stole softener. מה דעתך ? בתודה נ.@-}--

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול