נרות גליצרין

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

12/07/2010 | 17:44 | מאת: עמית

מה לעשות? כבר המון שנים לוקחת נר גליצרין .אחרת אין יציאה. גם זה לא בקלות. יש ההתרוקנות לא מלאה וגם אם כן התחושה שלא. . גזים. נפיחות בבטן. יום שמרגישה קל בבטן זו חגיגה. איך אפשר להיגמל מזה? אני יודעת שלא בריא. ב ב ק ש ה רק עצות טובות איך להיגמל. ב ב ק ש ה

12/07/2010 | 17:54 | מאת: עמית

שכחתי לציין שהעצירות התחילה מדיאטה. זהו הכל. הייתי בריאה לגמרי עד אז. כמה שטותי. כמה מיותר. אפשר להחזיר את המערכת לפעולה תקינה? אפשר לקבל בחזרה יציאה ספונטנית???אני בגיל 50+ זה התחיל בגיל 20- בערך.

עמית שלום לא כל דבר ניתן להחזיר לאחור. בעיקר לאור העובדה שאת נוטלת נרות גליצרין > 30 שנה. האמצעי היחיד הנו שינוי תזונה. ממליץ שתפני לדיאטת השירות להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, המכון הגסטרואנטרולוגי, ביה"ח איכילוב - 0369764463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול