קונסיל לעומת בנפייבר

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

05/07/2009 | 09:49 | מאת: דורית

שלום רב, אני משתמשת בנורמלקס בוקר וערב כדי ליצור יציאות. אני חחיבת לשלב סיבים אחרת ההתרוקנות לא מלאה. אני משתמשת בבנפייבר ועדיין ההתרוקנות חלקית. האם כדאי לנסות להחליף את הבנפייבר לקונסיל? אני יודעת שזה סוג אחר של סיב, האם יש סיכוי שהקונסיל יעבוד יותר טוב? תודה על תשובתך, דורית

דורית שלום ניתן לנסות להחליף בין הבנפייבר לקונסיל. סה"כ 2 המוצרים דומים ושניהם מיוצרים ע"י חברות אמינות וידועות ריכוז הסיבים דומה בשני התכשירים. ההבדל - נוחות שימוש ואולי מחיר

16/07/2009 | 15:51 | מאת: רינת

דורית שלום, קראתי את שאלתך ורציתי להוסיף לך טיפ קטן: ד"ר ישי הנחה אותך נכון ואכן 2 המוצרים טובים ואמינים, אם כי מנסיוני כרוקחת והכרותי המקצועית את 2 המוצרים, בנפייבר עדיף על קונסיל מאחר ועבר הידרוליזה חלקית ועל כן גורם הרבה פחות תופעות לואי של נפיחות וכאבי בטן - אם בכלל. בכל מיקרה חשוב מאוד לשתות הרבה מאוד מים (2-3 ליטר ביום) בשימוש בכ"א משני המוצרים הנ"ל. ואגב, שימוש במינון הנכון בבנפייבר יכול לעזור לך להיגמל מהנורמלקס בהדרגה ולעשות שימוש בריא ונכון בסיבים בלבד.את גם יכולה ליצור קשר עם מנהל המוצר של בנפייבר או עם נציג אחר של חברת "נוברטיס" כאן בארץ ותקבלי הדרכה כיצד להשתמש נכון במוצר. בהצלחה, רינת.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול