כאבי בטן שלא מרפים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

30/06/2010 | 10:53 | מאת: טל

שלום ד"ר אני בת 39, אם לשני ילדים. מזה כשנתיים סובלת מכאבי בטן בהתקפים. זה יכול להמשך יום-יומיים ולהעלם לשבוע שבועיים ויכול להגיע לעיתים תכופות יותר. ערכתי את הבדיקות הבאות: גסטרוקופיה, קולונוסקופיה (דרך פי הטבעת), בדיקת הליקבקטורי, בדיקת דם שעורכים ליוצאי עירק לגילוי רגישות (למרות שאני לא בת העידה בכלל). כל הבדיקות תקינות. רופא הגסטרו טוען שמדובר במעי רגיז אולם לי זה לא נראה הגיוני. חשוב לציין כי הכאב הוא באזור הטבור ומקרין לאזור פי הטבעת. אני לוקחת כדורים טבעיים ליציאות סדירות ובכל זאת זה כאב טורד ומציק שלא מרפה. אשמח להתייחסות כי אני ממש סובלת והרפואה עד עכשיו לא נתנה לי שום מענה. תודה מקרב לב, טל

טל שלום תאורך את הכאב יכול לןהתאים להפרעה תפקודית במעי. ע"מ להעריך את מצבך ולקבוע אבחנה וטיפול, אנא פני ליחידה להפרעות בתפקוד ותנועתיות מערכת העיכול, ביה"ח איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול