יש לי עצירות כבר במשך 12 שנה אחרונות והשתמשתי בתה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/06/2010 | 06:50 | מאת: צופית

מה לעשות איך להכנס לשירותים בלי הדברים האלה אני פוט חשה בנפיחות בבטן אחרי ארוחה ובתחושבה לא נעימה כמו בלוק בבטן אז אני מהר שמה גליצרין ומשחררת לחצ מה לעשות זו בעיה כרונית מציקה עוד אספר שבגיל 17 עד 19 היה לי מצב של עצירות יוןתר חמור שהייתי ניכנסת לשירותים פעם בשבוע או מקסימום פעמיים דחופ תשובה בבקשה

צופית שלום לא תיארת עצירות אלא נפיחות ואי נוחות בבטן לאחר ארוחה. אם אלו כל התסימנים - יש קשר לקיבה אך לא למעי הגס. בכל מקרה אין כל הגיון רפואי לנר גליצרין לאחר כל אוכל. הסדירי קודם את התזונה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול