עצירות רבת שנים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

04/07/2009 | 12:49 | מאת: גלי

במהלך שנים רבות ניסיתי לטפל בעצירות ע,י שימוש במוצרים שונים שמוצהרים כטבעיים. בזמן האחרון קיבלתי המלצה להשתמש במוצר ששמו honey lax , תוצרת סין הנמכר בבתי מרקחת ובתוויות ההרכב מופיעה רשימה של מספר צמחים כמרכיבי המוצר. בדקתי שכל המרכיבים הם אכן מצחים. האם יש מניעה בלקחת את התכשיר?

גלי שלום בהנחה שכל הרכיבים הכתובים בעלון התכשיר הם אכן אלו הקיימים - אין נזק \ מניעה בשימוש בו ה"מחיר" הקלורי בשימוש בחומר הנו רב - 320 קלוריות \ 100 גר

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול