עצירות קשה מאוד

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

13/06/2010 | 15:59 | מאת: haada

שלום, אני כבר 4 חודשים סובלת מעצירות קשה מאוד, ביקרתי אצל הרופא בהתחלה ונתנו לי חוקן ואבילאק, לאחר שזה לא עזר הגדילו לי את המינון, למרות שזה לא עזר. לאחר מכן לקחתי נורמולקס אך לא עזר, אני שותה כל יום מיץ שזיפים, עושה פעילות גופנית,אוכלת סיבים תזונתים. אך למרות זאת אין לי יצאות אני צריכה להשתמש בחוקנים כל כמה ימים אך גם החוקנים לא עוזרים כל כך כי יוצאת כמות מאוד קטנה של יצאה והיא מלווה בריר. עשיתי בדיקות דם אך הם יצאו תקינות ,ועכשיו אני מחכה לתור אצל הגסטרו.מה לפי דעתך יכולה להיות הבעיה שלי כי אני סובלת מהעצירות אני צרגישה נפוחה ויש לי כאבי בטן מידי פעם. תודה

HAADA שלום מציע לך לעבור בירור מקיף של עצירות ביחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול. ביה"ח איכילוב 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול