כפר ברוך

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

11/06/2010 | 07:32 | מאת: יוני

אני בן 46 באוגוסט מזה 4 ימים שאני מתקשה לעשות יציאות אמרו לי שאני צריך נרות קנית לא עזר אמרו לי לשתות מיץ שזיפים לא עזר אמרו לי חוקן עזר קצת אבל למרות הכל יש לי תחושה של עצירות יש לציין שאני לא סובל מעצירות בכלל ולכן אני מבקש תשובה אים התרופה שאתם מפרסמים תעזור לי תודה תודה תודה

יוני שלום 1. 4 ימים עדיין לא מוגדר כעצירות. יש למצות כל אמצעי תזונתי לפני שמוש קבוע בתרופות (שילוב של סלטי ירקות חיים \ שזיפים \ שתיה מרובה) !! 2. אני לא מפרסם כל תרופה 3. נורמלקס (PEG) הנה טיפול טוב כקו ראשון יחד עם תרופות כלקטולוז \ סיבים אך כמעט ללא תופעות לואי נלוות כנפיחות \גזים

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול