שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

01/06/2010 | 08:59 | מאת: סיגל

בני בן שנתיים סובל מעצירות, אולי כתוצאה מהיפוטוניה. כאשר רכשתי לראשונה את נורמלקס לא הופיע על גבי האריזה מינון לילדים אלא רק המינון למבוגרים 17 גרם. וזה המינון שנתתי לו. האם זה בעייתי? ניסיתי להוריד את הכמות לפי המומלץ לילדים אבל זה לא מספיק לו. האם זה בעייתי לתת לו כמות כזו? תודה על העזרה.

יגל שלום אנא פני לפורום עצירות ילדים באתר זה

02/06/2010 | 12:26 | מאת: סיגל

תודה על תגובתך המהירה. ניסיתי לחפש את הפורום לעצירות ילדים ולא מצאתי. האם תוכל להפנות אותי היכן הוא ממוקם באתר?

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול