עצירות כירונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/05/2010 | 15:55 | מאת: ליד

שלום לך! אני מאוד מבקשת עזרה לאחי שהוא בן-47,הוא משתמש קבוע בתרופות פסיכיאטריות הרבה שנים כ-25 30 שנה. כרגע הוא משתמש בכדורים:דקינט(2 מ"ג)2 ביום ,אנפרניל(75 מ"ג)1 יום,סרוקוול(100 מ"ג)1 וחצי ביום וקלונקס 1 ליום,. הרבה שנים הוא סובל מעצירות אבל בשנה וחצי אחרונות זה החמיר וכרגע הוא כ-35 יום לא היו לו יציאות. הוא קיבל בהמלצת רופא כדור לקסדין 2 ביום וזה לא עוזר וכחצי שנה הוא מרגיש נורא הבטן נפוח מאוד והוא נורא סובל עקב אי יציאות.והוא כרגע גם משתמש בנוסף ללקסדין בנורמלקס ויובסלקס בהוראות של רופא גסטרולוג והוא משתמש בהם ולא משפיע כלל וגם הנרות לעצירות גם לא עוזרות. אנא ממך לאן צריך לפנות ואולי יש לך איזה המלצה לטיפול אחר והאם לדעתך טיפול במצחים יכול לעזור! אודה לך מאודפתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

ליד שלום בעייתו של אחיך מורכבת. מחלתו היסודית יכולה לגרום לעצירות וכן הטיפול התרופתי. אנא פנו ליחידה להפרעות בתקוד ותנועתיות מערכת העיכול, מרכז רפואי תל-אביב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול