תבלין כנגד עצירות

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

29/05/2010 | 09:20 | מאת: נירה

שלום רציתי לדעת האם מישהו מכיר את התבלין אסמרה מורה, חברה נתנה לי אותו נגד עצירות. הוא נראה כמו אבן שחורה קטנה, שניתן לפורר בקלות עם טעם מר. אני לא מצליחה למצוא חומר לגבי התבלין הזה, ואני פוחדת לקחת אותו למרות ששמעתי שהוא מצויין לעצירות. האם מישהו מכיר? הוא נמכר בחנויות תבלינים.

נירה שלום אינני מכיר את החומר. האם שמו משובש ? אנא פני למי שנתן לך אותו. אינטואיטיבית - אסמרה היא בירת אריתראה. יתכן וזהו צמח מרפא שמביאים עולים מאתיופיה ??

29/11/2010 | 15:29 | מאת: רחל

אולי את מתכונת לזרעי פשתן שזה תבלין נגד עצירות

06/07/2011 | 09:45 | מאת: רונית

הי דברי איתי בנייד , יש לי מה שהוא טוב בישבילך 0506408480

11/10/2011 | 15:51 | מאת: מורדי

היי,אימי משתמשת המין אבן שחורה אפורה, מעט דומה לפחם אבל עם אפור לבנבן, אינני יודע את שמה, כותשים ושותים,זהו הדבר היחידי שעזר לה לעצירות קשה, שגם חוקנים וכל תרופות בית המרקחת לא עזרו לה. אינני יודע האם היא מזיקה לבריאות, אבל בשביל אימי שהיא בת 90 וכלום לא עוזר, זה פשוט הגואל. אחת ל 10 ימים אנו כותשים ונותנים לה כף וזה עובד תוך מספר שעות..

25/12/2011 | 23:37 | מאת: מזל

אמא שלי ניסתה את האבן השחורה, לאחר שעה התחילה להקיא והובהלה בדחיפות לבית החולים. שם אושפזה בטיפול נמרץ עם בצקות בגרון, היא הייתה מורדמת ומונשמת כארבעה ימים. הרופאים איבחנו אצלה. פגיעה בכבד ובשרירים....אל תשתמשו באבן הזאת, היא לא למאכל יש בה רעל מסוג ptt

26/12/2011 | 13:06 | מאת: מזל

אמא שלי ניסתה את האבן השחורה, לאחר שעה התחילה להקיא והובהלה בדחיפות לבית החולים. שם אושפזה בטיפול נמרץ עם בצקות בגרון, היא הייתה מורדמת ומונשמת כארבעה ימים. הרופאים איבחנו אצלה. פגיעה בכבד ובשרירים....אל תשתמשו באבן הזאת, היא לא למאכל יש בה רעל מסוג ptt

26/12/2011 | 17:45 | מאת: יפה

הבת דודה שלי קנתה את האבן השחורה בשבוע שעבר,המליצה לה חברה . לא לקחת ובפירוש לא!!! הבת דודה שלי השתמשה ומיד העבירו אותה לבית חולים היא נמצאת כשבוע ימים בטיפול נמרץ היזהרו!!!זה פגע בכבד וורידים שהתפוצצו חומר לא לאכילה זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול