הפסקת נורמלקס בבת אחת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

23/05/2010 | 15:13 | מאת: רותם

שלום, לפני כמה חודשים היה לי מקרה חמור מאוד של עצירות (למעלה מחודש ללא יציאות בכלל, וגם אושפזתי בבית חולים) כשהייתי בבדיקה אצל הגסטרולוגית, היא אמרה לי שאני צריכה לקחת נורמלקס לפחות שנה. זמן קצר לאחר מכן אני התחלתי לשלב שמן פארפין עם הנורמלקס (כי רק הנורמלקס לא עזר... והתחלתי עם כמויות גבוהות של שמן פארפין- 4 כפות ונורמלקס ביום...) עברו כמה חודשים, ובימים האחרונים אני לא לוקחת נורמלקס בכלל, רק שמן פארפין (וגם זה לא בצורה מסודרת) ויש לי יציאות, בדר"כ פעם- פעמיים ביום... האם במידה והיציאות תקינות- אפשר להפסיק עם הנורמלקס? והאם הפסקה בבת אחת גורמת למצב להחמיר? תודה

רותם שלום הייתי עושה כל מאמץ להפסיק את הטיפול התרופתי ולהסתדר באמצעים טבעיים של תזונה \ שתייה \ אורח חיים במידת האפשר. הפסיקי בהדרגה את הנורמלקס ובהמשך את שמן הפראפין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול