נורמלקס וחסימת מעיים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

21/05/2010 | 21:26 | מאת: גיל

אני נוטל נורמלקס מזה כחודשיים. עד לפני כשבוע התכשיר פעל בצורה נהדרת. בשבוע האחרון התחדשה העצירות הקשה. הנורמלקס ממשיך ומרכך את הצואה ומעלה את הנפח שלה, אך אני אינני מצליח להגיע לכדי התרוקנות מלאה. האם אין בכך סכנה לחסימת מעיים? האם, לדעתך, אני יכול להעלות את מינון הנורמלקס, או שיש בכך כדי להגביר את הסכנה לחסימת מעיים?

גיל שלום ניתן בהחלט לעלות במינון. המקסימלי המותאר הנו עד 4 מנות של 17 גר כו"א ביממה. לפי תאורך, ככל שניתן להתרשם אין חסימת מעי אלא התרוקנות לא שלימה.

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול